Filozófiánk

Annak vagy fontos, aki neked fontos
         Annak lehetsz partnere, akit tisztelsz

A kölcsönös tisztelet és odafigyelés terhelhetővé teszi az emberi kapcsolatokat, így fontossá válnak egymás számára az üzleti partnerek és a munkatársak. Ezt az üzenetet közvetíti minden D&T tréningelem.

A hitelesség alapja a szemlélet
      A tudatosság és biztonság alapja a módszer

Minden vállalat sajátos belső erővel bír, mely vállalati kultúrájának, stratégiai célkitűzéseinek táptalaja. Az Ön vállalatának kultúrája és céljai képezik együttműködésünk kiindulópontját. A D&T tréner a szemlélet erősítésében épp úgy partnere, mint abban, hogy munkatársai uralják a módszert és ne a módszer uralja őket.

A személyiség szent, középpontban a magatartás
        Probléma helyett a megoldás

Tanácsadó trénerek vagyunk és tréninget tartó tanácsadók. Felelősnek érezzük magunkat a feltárt problémák megoldásáért. Gondos felkészülés, helyzetre szabott tréningek, hosszú távú kapcsolat.

Munkatársak alattvalók helyett
     Az tud lelkesíteni, aki lelkesedik

      A vállalati siker egyik alappillére a szakmailag felkészült, motivált munkatársak, akik önállóan és célorientáltan végzik munkájukat. D&T tudatosítja és aktivizálja:

  • a felelősségteljes magatartást,

  • a lojalitást a vállalati vezetéssel,

  • az azonosulást a vállalti célokkal és az egyéni feladatokkal.

A másiknál nézd a szándékot
        Magadnál a hatást

A tréning során a résztvevők végig aktívak, rálátást nyernek mindennapi gyakorlatukra, viselkedésükre. Megismerik viselkedésük hatását és felismerik a továbblépési lehetőségeket, így sikeresebbek lesznek. Ezen az úton a D&T tréner figyelemmel kíséri az Ön munkatársait, választási lehetőségeket ad nekik. Ébreszteni akarunk, nem altatni.

Legyőzés helyett meggyőzés
      A meggyőzés kétirányú utca 

A szakmai tudás mellett egyre növekvő jelentőséget nyernek az emberi értékek – vezetésben és értékesítésben egyaránt. Örömmel ajánljuk fel szolgáltatásainkat, hogy munkatársait ne legyőzve, hanem meggyőzve nyerje meg a vállalati céloknak. A D&T készen áll, hogy együttműködjön Önnel a sikerért – a hosszú távú bizalmi ügyfélkapcsolatokért.