top of page

Projektazonosító: 2020-1.1.1-KKV-START-2021-00390

Projekt címe:

EGYSÉGES SZERVEZETFEJLESZTÉSI ÉS IRÁNYÍTÁSI RENDSZER KIFEJLESZTÉSE

A DEMMLER & TÓTH Kft.-nél

Jelen projekt célja egy szoftverrel támogatott, új szervezet-fejlesztési sztenderd modell kifejlesztése, amely az alábbi elemeket foglalja magában: 

  • Munkakörök és felelősségi körök egységes és átgondolt rendszere a vállalkozásban

  • Grading rendszer 

  • Folyamatfejlesztés, nyilvántartás

  • Vállalati compliance támogatás, és ellenörzés

  • A szervezet értékesítői hálózata esetében kisérés és annak dokumentálása

  • A szoftver által egyetlen személy tudja irányítani és ellenőrizni a vállalkozás/szervezet (akár állami, vagy nem nyereségérdekelt szervezet pl. egyház is) teljes szervezetét, a vezetőket, és a szervezetben zajló folyamatokat

  • Külföldi terjeszkedésre alkalmas legalább két nyellvel, és teljes körű kezelői leírással (angol német)


Ilyen rendszer jelenleg sem Magyarországon, sem más országban nincs. A piacon jelen lévő szoftverek egyike sem rendelkezik a fenti modulok és funkcióknak még csak felével sem. Sok cégnek van saját fejlesztésű rendszere, de azok is többnyire csak a fentiek egyikét tartalmazza. Van olyan cég, aki grade-rendszert fejleszt, van aki compliance-tanácsadást végez, van aki a folyamatfejlesztésre esküszik, mindeközben egy adott vállalat HR-es munkatársa próbálja rendbe rakni a munkaköröket és a felelősségi köröket, melyikre segítségképp egyedi szoftver is létezik a 10 M Ft. feletti kategóriában. Társaságunk 2006 óta végez szervezetfejlesztést, de nem sztenderd modellek mentén, hanem minden egyes szerződéses partnerünk esetében speciálisan a szerződött fél igényei és sajátosságai szerint egyenként végezve a fejlesztést. Az elmúlt években a fejlesztések során kétféle igény merült fel: egyrészt a rendszerünk bővítése több elemmel (folyamatfejlesztéssel, grade rendszer - munkakörök összehasonlító pontozásos rendszere - építésével, vállalati compliance rendszerrel, kisérési rendszerrel). Másrészt, hogy mindez ne csak olyan vállalkozások számára legyen elérhető és alkalmazható, amelyek nyereségszintjük és méretük miatt megengedhetik maguknak a több 10 millió Ft-s licensz díjat, hanem kisebb cégek számára is használható és kifizethető legyen, és olyan szervezetek is használhassák, amelyek a pénzügyi eredmény helyett más értékeket „termelnek”, pl. egyházi szervezetek, önkormányzati szféra, stb.


Projektkezdés: 2021.10.15.
Tervezett befejezés: 2023.10.14.

 

bottom of page