top of page

Rólunk

Együtt, hatékonyan.

1991-óta nagyon sokféle vállalat típussal és szervezeti problémával találkoztunk. Az ezekre nyújtott megoldások mélyebb szakmai tudást igényelnek, így természetszerűen létrejött egy specializálódás alkotó munkatársi közösségünkben.

 

Mindenkinek lehet speciális tudása, de csak együtt lehetünk igazán jók. Ennek érdekében évente legalább húsz munkanapot töltünk el a közös tudás fejlesztésével.

Közösségünk

Fő tevékenységünk a szervezetfejlesztő tanácsadás, az irányítási rendszerek létrehozása, valamint a vezetői, az értékesítői és az általános kommunikációs képzés.

A Demmler & Tóth Tanácsadás és Tréning Kft-t 1995-ben alapította dr. Walter Demmler és Tóth Tamás. (Csoportunkban a Demmler és Társa Kft. 1991-ben, a külföldi tevékenységeinket végző Demmler International Kft. pedig 2011-ben alakult.)

Tóth Tamás, Demmler Walter
Dr. Demmler Walter és Tóth Tamás
(2001)

Célunk az együttműködésen alapuló szervezet létrehozása, annak szoftveres támogatású irányítása, a vezető, az értékesítő és a szervezet hatékonyságának növelése. Képzéseinken és tanácsadásaink során a rendszerszintű gondolkodást és a kommunikációs készséget fejlesztjük, szemléletet és módszert nyújtunk a napi munka sikere érdekében. Évente legalább húsz napot saját tudásunk és működésünk fejlesztésével töltünk, szoftverünk mellett appok segítségével támogatjuk partnereink vezetői és értékesítői munkáját.

Tevékenységünk bizalmi jellegű, ügyfélkapcsolatainkat sokéves együttműködés jellemzi. Több ügyfelünkkel a kilencvenes évek eleje óta dolgozunk együtt.

Partnereink kereskedelmi, termelő, szolgáltató közép és nagyvállalatok, szinte valamennyi ágazatból. A magyar mellett német, angol és orosz nyelven is végzünk képzési és tanácsadási tevékenységet, Magyarországon és több más európai országban.

 

Programunk a svájci székhelyű F & A Führung und Absatz AG know how-jának Magyarországra átdolgozott, továbbfejlesztett és kibővített változata. Tanácsadási és képzési tematikánk összesen több mint száz különböző modulból áll, ezekből választjuk ki ügyfeleinkkel azokat a modulokat, amelyek a képzések és tanácsadások konkrét programját képezik. Az igények pontos felmérését a terepmunka teszi teljessé, melynek segítségével a tematika testreszabottá válik.
 

bottom of page